Mevlid-i Şerif Programımız

Kalkandere'deki Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Programı

• Haberler

Kalkandere'deki Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif Programı

Kalkandere’deki Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programımız 30 Mayıs Perşembe günü akşamı Kalkandere Muhtarlar Derneğimiz’in bizleri iftarda ağırlaması ile başladı. Muhtarlar Derneğimiz’in değerli başkanı Sayın Niyazi Kabaoğlu ve tüm muhtarlarımızın bizleri ağırladıkları yemekte, vakıf ve dernek başkanımız M. Sadri Eyüboğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz ilçemiz namına bilgiler aldılar ve istişare etme fırsatını değerlendirdiler.

31 Mayıs 2019 Cuma günü Kadir Gecesi’nde aziz şehitlerimizin ruhuna Kalkandere Merkez Camiimiz, Yolbaşı ve Hurmalık Köyü Camiileri’mizde mevlid-i şerif okuttuk.

Vakıf başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizin katıldığı programa ilçemizin değerli belediye başkanı sayın Kenan Yıldırım ve kaymakamımız sayın Sercan Yılmaz’ da katılım gösterdiler.

Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, aziz şehitlerimizin ailelerini evlerinde tek tek ziyaret ederek onlarla hasbihal ettiler. Çok latif anların yaşandığı bu ziyaretlerde bizleri konuk eden tüm ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Vatanımız için canını ortaya koymuş olan evlatları yetiştirdikleri için onlara sonsuz minnet duyduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

Ayrıca 31 Mayıs akşamı belediyemizin tüm Kalkandereli hemşehrilerimize ilçe merkezimizde verdikleri iftara katılarak birbirinden kıymetli hemşehrilerimizle hem aynı sofrayı paylaşma hem de istişare etme imkanını bulduk.

Güzel hatıralara sahne olan bu değerli çalışmayı ifa etmede bizlere desteklerini esirgemeyen aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerine, tüm değerli hemşehrilerimize, muhtarlarımıza, belediye başkanımıza ve kaymakamımıza çok teşekkür ederiz.