KALKANDERE VAKFI 13. OLAĞAN GENEL KURULU

Kalkandere Vakfımızın ve Derneğimizin 13. Olağan genel kurulunu  hemşehrilerimizin ve saygı değer dostlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik.
Genel kurul davetimize teşrif eden Kalkandere Belediye Başkanımız Sayın Kenan Yıldırım'a, Rize il meclis üyesi hemşehrimiz Sayın Hasan İbar'a, Üsküdar Belediye başkanımızı temsilen  Üsküdar Belediyesi STK'lardan sorumlu Başkan yardımcısı  Sayın Esat Kalay'a,Ridef başkanımız Sayın Hasan Başçay'a , ve bir çok STK'dan başkan ve temsilci olarak  kongremize  icabet eden kıymetli misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Uzak yakın demeden birlik beraberlik  içinde genel kurulumuza katılım sağlayan vakıf , dernek üyelerimize  ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.