kalkandere@kalkanderevakfi.org.tr
TÜRK İSTİKLAL HARBİNDE ZAFER NASIL KAZANILDI ?

2 Yıl Önce

TÜRK İSTİKLAL HARBİNDE ZAFER NASIL KAZANILDI ?

Kalkandere Vakfımızın  sohbet toplantıları kapsamında kıymetli hemşehrimiz Doç.Dr.Resul Yavuz   hocamızı konuk ettik.
"Türk İstiklâl Harbi'nde zafer nasıl kazanıldı?" konulu  programımızı uzaktan yakından hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile tamamladık.
Başta Rideva başkanımız Sayın Recep Albayrak olmak üzere Kalkandereli STK başkanları Sayın Mehmet Yılmaz Yetimoğlu, Ali Yavuz, Burhan Makıroglu, İlyas Yılmaz, önceki dönem Vakıf ve Dernek Başkanlarımız Sayın Mehmet Özçelik, Hızır Balkancı, Nurettin Silanoglu, Mehmet Sadri Eyüboğlu, Vakıf annemiz Nuran Özçelik, Bahçelievler Rizeliler Dernek başkan yardımcısı Fatma Akgün, katılım sağlayan gençlerimiz  ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz.
Programı hazırlayan Gençlik kollarımıza, her daim çalısmalarımızda desteğini esirgemeyen Vakıf ve Dernek Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize ve Balıkesir'den ailesiyle kalkıp gelen, bizlere sürükleyici anlar ve duygulu dakikalarla , geçmişimizin onurlu tarihini anlatan Sayın Resul Yavuz hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz.

program ile ilgili görselleri fotoğraf galerimizden görebilirisiniz.

Bağış yapmak için ilgili sayfayı ziyaret edin! Bizi hemen arayabilirsiniz! 0216 391 4628